Boek Voz Cantante
Sabine Vieregge meets Spanish Blues - Sabine Vieregge - Voz Cantante
  • Sabine Vieregge meets Spanish Blues

Sabine Vieregge meets Spanish Blues


Sabine en Eric van Donkersgoed maakten eind 2013 kennis met elkaar.

Bij hun eerste optreden is Sabine gastmuzikante bij Eric’s groep ‘Spanish Blues’.

Voz Cantante meets Spanish Blues


De muzikale kennismaking verloopt zeer aangenaam en zij besluiten, naast regelmatig gastmusicus te zijn in elkaars’ projecten een nieuw duo op te starten onder de naam ‘Voz Cantante meets Spanish Blues ‘.‘Spanish Blues’ ging in 2006 van start met de focus op repertoire uit Spanje en Argentinië.

Voz Cantante meets Spanish Blues is breder van opzet en neemt je op reis van Cuba tot Argentinië en, uiteraard ook naar Spanje.Boleros , Guajiras en sons van de Buena Vista Social Club , salsa volgens de Gloria Estefan en Willy Deville aanpak, Braziliaanse jazz, Spaanse rumba’s van o.a. Gipsy Kings vormen een greep uit het repertoire.Het warme maar ook vurige vioolspel van Sabine geeft een fraaie mix met het gitaarspel van Eric, die veel gebruik maakt van Flamenco gitaar technieken. Hun stemmen harmonieeren zowel in het romantische als in het ‘con fuego’ up-tempo repertoire.

Zij kunnen samen ingetogen voor achtergrond muziek zorgen maar ook op de voorgrond treden.Voor liefhebbers van virtuoos viool- en gitaarspel en warme mediterrane klanken vormen zij een perfect duo voor de meest uiteenlopende evenementen, van (privé)feest tot festival.

Voz Cantante meets Spanish Blues speelt vrijwel altijd (licht) versterkt en maakt ook gebruik van in eigen studio gemaakte backingtracks.

Hierdoor kunnen ook zeer sfeervolle, uitgebreide- en dansbare arrangementen worden gebracht.

ook te boeken via www.bandzoeker.nl